Hassan Hamza

1 min read

الحمد لله انا ليه مده كويسه شغال في تدريس اللغه الانجليزيه. اتعلمت انجليزي بحكم ان انا كنت طالب في كلية اللغات والترجمه لكن متعلمتش تدريس، اه اخدت كورسات اون لاين بس مكانتش فعاله بالقدر الكافي عشان كدا قولت لازم اخد كورسات علشان اقوي مهاراتي في التدريس.

بعد ما سألت كتير، الناس قالولي خد كورس في مركز Britishey Cairo طبعا اول حاجه فكرت فيها كان المدرب اللي هيشتغل معانا وهنا عرفت دكتور Shady Abuyusuf او زي ما معروف عنه (عميد مدربين الانجليزي في مصر) الراجل دا حرفيا غير حياتي جزاه الله عني وعن كل المدرسين اللي درسوا معاه كل خير.

انا مبحبش انصح اي حد بحاجه انا مجربتهاش وعشان كدا انا استنيت لما اخلص الكورس واشوف تأثيره عشان لما اتكلم او انصح حد بالكورس اتكلم عن علم ومضللش حد.

فيا كل مدرس انجليزي او عاوز تبقي مدرس متضيعش فرصة انك تبقي مدرس محترف. تعالى مركز بريتيشي واتعلم يعني إيه تدريس وبغض النظر عن إن الشهاده اللي المركز بيديها شهاده قويه جدا جدا وهي من (كليه تدريب المعلمين بلندن) انت فعلا هتستفيد وبالمناسبة الكورس مصمم زي CELTA يعني فيه

input sessions and teaching practice

وانا من فضل الله اخدت CELTA بعد الكورس دا وبقول بكل صدق إن الكورسين نسبه التشابه بينهم 90% ودا كان سبب رئيسي اني اجيب الحمد لله pass B

Leave a Reply

%d bloggers like this: