Aya Ahmed

1 min read

دفعة الكورونا
ابتدينا في يناير وخلصنا في نوفمبر😂😂😂
انا لسه فاكرة اول يوم رحت بريتشي عشان نبتدي الكورس …كان يوم الجمعة الساعة 9 الصبح رحت مضيت الحضور وقعدت اقول يا ترى مين من اللي قاعدين هانبقى أصحاب ومين هانبقى معرفة وخلاص وياترى هايبقى كورس سهل ولا صعب وياترى هايضيف ليا ايه… كنت مليانة أسئلة كتير و مع كل أسبوع كان بيعدي كان بيعدي علينا مواقف كتير بتعلمنا بالذات لما بدأنا tps وبدات زمالتنا تقوى وارتباطنا ببريتشي والمدربين يقوى وبعدين وقفنا فترة كبيرة كانت مش سهلة علينا كلنا عشان نرجع نكمل …
النهاردة اول يوم بعد الكورس ماخلص تقريبا وبدأت اشم نفسي اهو بس والله والله انتوا كنتوا احلى زمايل ..عمري ماكلمت حد منكم واتاخر عني في حاجة والمدربين والإدارة كانوا أشخاص محترمين على قدر عالي من المسؤولية محترفين عارفين بيعملوا ايه وازاي ودكتور شادي ابو يوسف اللي مفيش كلمة توصف علمه ولا استعداده لتقديم اي مساعدة أو معلومة ماشاء الله عليه ربنا يعينه ويبارك له …
حابة اشكركم كلكم تاني وتالت وعاشر واتمنى لكل واحد فيكم كل الخير والنجاح ويارب نتقابل دايما على خير .
مهم جدا جدا جدا لكل مدرس بيبتدي طريقه او حتى عنده خبرة لانه بيضيف له علم واخيرا كورس وخبرة سنين لناس محترفة بجد وكمان بيفتح له أو ليها ابواب تانية وبيقدم إضافة كبيرة ل cv بتاعه …

Leave a Reply

%d bloggers like this: